Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral 10 perc alatt habosra keverjük elektromos habverővel.
Ezután tovább keverjük a kanalanként hozzáadott vízzel.
A lisztet a sütőporral elkeverjük, és könnyedén hozzákeverjük egy fakanállal.
Egy nagyméretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, a tészta ¾ részét beleöntjük, elsimítjuk.
Az ¼ részhez hozzákeverjük a kakaóport, és foltokban rárakjuk a sárga tésztára.
180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, a tésztát hosszában elvágjuk, és mindkét lapot fél fiola rummal elkevert tejjel meglocsoljuk.
A pudingporokat a cukorral és a tejjel simára keverjük, felfőzzük, majd kihűtjük.
A kihabosított vajjal összekeverjük.
Fél fiola rumaromával jó krémessé keverjük, és utoljára hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Az alsó lapra rákenjük a krém ¾ részét, rátesszük a másik lapot, és megkenjük a megmaradt krémmel.
Kókuszreszelékkel bőven megszórjuk.