Hozzávalók:
Elkészítése:
A pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük az 1 liter tejjel. 5 ek cukorral ízesítjük, majd hűtjük.
4 db Oreo kekszet félreteszünk, a maradék 36 db-ot egy aprítóban összedaráljuk, ha nincs ilyenünk, akkor egy zacskóba tesszük, és egy sodrófával összetörjük. A lényeg, hogy apró darabos legyen, ne morzsás. Az olvasztott vajjal elkeverjük, és ha szükséges, akkor adunk hozzá 2-3 ek tejet.
Egy 23 x 30 cm-es tál aljára simítjuk a kekszes masszát.
A tejszínhabot felverjük, és 3 részre osztjuk.
Egy tálban elkeverjük a mascarponét és a 2 ek porcukrot. Óvatosan beleforgatjuk a felvert tejszínhab egyik részét. A kekszes alapra kenjük.
A kihűlt pudingba is belekeverünk egy rész tejszínhabot, és ezt a mascarponés krémre kenjük. A maradék tejszínhabbal befedjük a tetejét. A félretett 4 db oreo kekszet rámorzsoljuk.
Legalább 3 órára hűtőbe tesszük.