Hozzávalók:
A szezámmagos csirke hozzávalói:
A tészta hozzávalói:
Elkészítése:
A csirkét felkockázzuk sózzuk hozzáadjuk a szójaszószt és állni hagyjuk míg elkészítjük a bundát. Ehhez a lisztet a keményítővel és a sütőporral elkeverjük, sózzuk majd hozzáadjuk az olajat, a tojást és annyi vizet hogy egy sűrű palacsintatészta állagot kapjunk.
Ha csomómentesre kevertük, hozzáadjuk a húst, alaposan összekeverjük és forró olajban arany barnára sütjük. A mázhoz elkeverjük a ketchupot, a chilli szószt, a szójaszószt és a szezámmagot majd a kisült husit megforgatjuk benne.
A körethez a tésztát sós vízben puhára főzzük majd leszűrjük. A répát és a káposztát csíkokra, a vöröshagymát karikára vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk.
Pici olajon megpirítjuk a zöldségeket majd hozzáadjuk a chilli szószt, szójaszószt és összepirítjuk.
Végül a tésztát is hozzáadjuk majd egy perc újabb pirítás után a szezámmagos csirkével tálaljuk.
A sóval bánjunk óvatosan mert a szójaszósz is elég sós. A kevés csirkemell ellenére elég nagy adag lesz belőle, de figyeljünk oda hogy melegítve már nem az igazi!