Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy fazékban, az olajon, 1 tk sóval és a cukorral megdinsztelem a kockára vágott répákat, a feldarabolt húst és a zöldborsót.
Megszórom finomliszttel, elkeverem, egy kicsit pirítom, rászórom a pirospaprikát és felöntöm 2 liter vízzel.
Beleteszem az ételízesítőt, az egészben hagyott vöröshagymát és fokhagymát, a zeller zöldet, a félbevágott paprikát és paradicsomot.
Lassú tűzön, 30 percig főzöm.
Közben a réteslisztből, tojásból és vajból, kevés sóval, lágy galuskatésztát keverek, majd a forrásban lévő levesbe szaggatom, egy teáskanál segítségével.
5 perc lassú forralással, készre főzöm.
Tálalás előtt, kiveszem belőle a vöröshagymát és megszórom apróra vágott petrezselyemzölddel.