Hozzávalók:
Elkészítése:
Az újhagymát szeleteljük fel vékonyra, majd az olajon futtassuk meg. Ezután adjuk hozzá a vörös lencsét és a sárgaborsót. Keverjük össze, majd öntsük fel a zöldségalaplével. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, őrölt borssal, és a curryvel, majd főzzük puhára (amikorra a lencse és a borsó megfől felszívja az alaplevet és besűrűsödik).
Ezután vegyük le a tűzről, majd keverjünk hozzá ízlés szerint apróra vágott korianderlevelet és petrezselyemzöldet.
A formát kenjük ki a vajjal, majd öntsük bele a fűszeres lencsés-sárgaborsót. Ezután csináljunk kis mélyedéseket és óvatosan üssük bele a tojásokat, majd szórjuk meg egy csipet sóval.
Helyezzük be a sütőbe, és közepes hőmérsékleten süssük 10-15 percig (a sütési idő attól függ, hogy a tojásokat lágyabbra, vagy keményebbre szeretnénk sütni).
A sütőből kivéve hagyjuk egy kicsit hűlni majd szedjük tányérra, és úgy kínáljuk.