Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet letisztogatjuk, megmossuk, szárazra töröljük, majd szép szeleteket vágunk belőle (Kb 4 darabot). Ízlés szerint sóval, borssal, oregánóval, kakukkfűvel és bazsalikommal fűszerezzük.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. Ha kész, olajjal kikent tűzálló tálba rakjuk. A paradicsomot és a mozzarellát is felszeleteljük és az előkészített húsra teszünk mindegyikből két-két szeletet.
180 fokra előmelegített sütőbe tesszük addig, míg a sajt meg nem olvad. Friss salátával, párolt rizzsel kínáljuk.
Ha van időnk, fűszerezés után hagyhatjuk picit állni a húst, hogy még finomabb ízeket kapjunk, de pihentetés nélkül is nagyon finom lesz a végeredmény!