Hozzávalók:
Sütéshez:
Töltéshez:
Elkészítése:
A tojásokat kikavarjuk a cukorral, a sóval, az étolajjal, majd apánként hozzákeverjük a lisztet és a tejet, végül az ásványvizet. Habverővel simára kavarjuk. A masszát pihentetjük kb fél órát, majd teflon serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
Megszórjuk a palacsintákat kakaóporral, meglocsoljuk juharsziruppal, majd a palacsinta szélét sorban kirakjuk meggyel és feltekerjük, majd ketté vágjuk.
Úgy tálaljuk, hogy a tányérra ráeszünk egy egyész palacsintát, amit szintén megszórunk kakaóporral, meglocsoljuk juharsziruppal, erre fektetjük a kettévágott, töltött palacsintát. Tejszínhab rózsákkal díszítjük, a közepükbe egy meggyet ültetünk, megszórjuk kakaóporral és meglocsoljuk csokiöntettel.