Hozzávalók:
Az alaphoz:
A krémhez
A díszítéshez
Elkészítése:
Az oreo kekszet aprítógépben őröljük finom szemcséjűre, majd öntsük hozzá az olvasztott vajat és keverjük jól el a masszát.
Egy 20 cm átmérőjű sütőforma aljába vágjunk sütőpapírt (így könnyen kifordíthatjuk majd az alapot a formából), majd nyomkodjuk bele az oreos masszát.
Simítsuk el a forma alján, egyenletesen, illetve kb 1,5 cm magasságban a forma szélén is. Tegyük 30-40 percre hűtőbe, hogy megdermedjen a vajas keksz.
A tejszínt melegítsük fel a zselatinnal (nem szabad forralni!) és öntsük a csokoládéra. Várjunk 1-2 percet, hogy kicsit olvadjon a csoki, majd keverjük addig amíg homogén állagú lesz a “krém”. Vegyük ki a formát a hűtőből és öntsük a tejszínes csokoládét, az oreos alapra. Egyenletesen simítsuk el a csokit.
A gyümölcsöket vágjuk félbe és nyomkodjuk bele enyhén a csokirétegbe. Legalább 2 órára tegyük hűtőbe, hogy megdermedjen. Meleg vizes késsel szépen szeletelhető. :) Mennyei, finom édesség!