Hozzávalók:
Feltét:
Elkészítése:
A krumplit meghámozom, felaprítom és megfőzöm. Az élesztőt elkeverem egy kis langyos cukros tejjel és felfuttatom.
Ha a krumpli megfőtt, leöntöm a főző vizet, egy villával összetöröm és kihűtöm.
Egy tálba teszem a felfutott élesztőt a tészta hozzávalóival együtt majd összegyúrom. Ha szükséges vízzel lazítom a tésztát, hogy könnyen nyújtható legyen.
Meleg helyen megkelesztem.
A szalonnát felkockázom, a kolbászt és a hagymát felszeletelem. Egy nagyobb tepsit kikenek olajjal és a tésztát kézzel belenyomkodom.
A kemencében öt perc alatt elősütöm, majd kiveszem, megkenem tejföllel, amibe belereszeltem a fokhagymát, rászórom a szalonnát, kolbászt, hagymát, tetejére a sajtot és vissza teszem, ahol 5-10 perc alatt készre sütöm.