Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemell filét szeletekre vágjuk, sózzuk, durvára őrölt borssal meghintjük, majd zsiradékon megsütjük. A kész húsokat egy tálba szedjük.
A visszamaradt zsiradékba beletesszük a vékonyra felszeletelt hagymát, kissé megdinszteljük, majd felöntjük a fehérborral. A szeletelt gombát, a kockázott paradicsomokat, a zúzott fokhagymát és a csokor apróra vágott petrezselyemzöldet a hagymára halmozzuk, kevés vizet öntünk alá és lassú tűzön puhára, szaftosra főzzük.
A végén hozzáadjuk a rákokat és az olívabogyót, majd felforraljuk.
A csirkemell szeletekre halmozunk a fantasztikus illatú szószból, majd egy tükörtojást is a tetejére teszünk. A körete pirított kenyérszelet lett, de nem is kíván nagyobb horderejű köretet maga mellé, ez így tökéletes és mondhatom mennyei fogás lett!
Különleges, karakteres ízvilág.