Hozzávalók:
Töltelék:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A leveles tésztát 3 részre osztjuk, és lisztezett deszkán egyenként kinyújtjuk. Egy 24 cm-es tortaformát ráteszünk és körbevágjuk.
Tepsire rakjuk, villával megszurkáljuk és 200 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
A túrót áttörjük, a krémsajttal és mustárral elkeverjük. Az áttört fokhagymát és metélőhagymát is hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk és ezt is 3 részre osztjuk.
Az elsőt pirospaprikával és piros arannyal színezzük. A második részt felaprított petrezselyemmel és zeller zölddel dúsítjuk. A haramadik rész natúr marad.
Amikor a leveles tészták kihűltek, elkezdjük a torta töltését. Az első lapot vékonyan megkenjük a petrezselymes túrókrémmel, majd a sonkaszeleteket ráfektetjük, a maradék krémet rákenjük.
Rátesszük a második lapot, ezt a piros krémmel kenjük meg vékonyan, majd a sajtszeletekkel jól megpakoljuk és a maradék krémet is rákenjük. Az utolsó lappal beborítjuk és a natúron hagyott krémmel megkenjük, de az oldalát is átkenjük ezzel a krémmel.
Jöhet a díszítés. Csak a fantáziánk szabhat határt. Az oldalát reszelt sajttal bepanírozzuk. A tetejét sajttal, sonkával bőségesen megrakjuk. Színes zöldségekkel tovább díszítjük. Pár órát hűtőben pihentetjük.