Hozzávalók:
Elkészítése:
Az egész tojásokat, a kristálycukorral és 2 csomag vaníliás cukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzáadunk 8 ek darált diót, majd a zsemlemorzsát.
Egy 25 cm-es tortaforma aljába sütőpapírt teszünk és beleöntjük a masszát. Megsütjük 180 fokon kb 30-35 perc alatt, majd hagyjuk kihűlni.
Közben a krémhez a margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a rumot, végül kanalanként a maradék diót.
A kihűlt tortát 3 részre vágjuk. A krémet is háromfelé osztjuk, megtöltjük a lapokat, majd a harmadik résszel bekenjük a torta tetejét és oldalát. Fél diódarabokkal és meggyszemekkel díszítjük.
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.