Hozzávalók:
A gnocchihoz:
Elkészítése:
A mellfiléket apró kockára vágom. A felaprított hagymát megdinsztelem, ráteszem a húsokat, majd a felszeletelt gombát.
Sózom,borsozom és a paradicsomot felkockázva a paprikával összekeverem. Kicsit párolom, majd fűszerpaprikával megszórom.
Fűszerezem a kakukkfűvel, öntök rá bort és fedő alatt puhára főzöm. 1 kanál liszttel lehet sűríteni, de nem feltétlenül szükséges.
A puhára párolódott gombás hússal a gnocchival tálalom.
Közben a krumplikat megpucolom, sós vízben megfőzöm, majd leszűröm, krumplinyomón átnyomom, sózom, borsozom és a tojással és a liszttel összekeverem, összedolgozom.
Amikor már nem ragad, deszkán alaposan összegyúrom, ujjnyi vastagságúra sodrom, majd 2 centis darabokra vágom, formázom villával. Sós vízben kifőzöm, majd vajon átforgatom.