Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejszínt kemény habbá verjük. A nektarinokat megmossuk, félbe vágjuk, kimagozzuk.
A joghurtba kézi habverővel elkeverjük a zselatinfixet, majd a porcukrot is belekeverjük. Összeforgatjuk a habot és a zselatinos joghurtot.
Egy öblösebb püspökkenyér formát folpakkal kibélelünk, akkorával, hogy a tetejére is vissza tudjuk majd hajtani.
Öntsük bele a krém felét. Rakosgassuk ki fél nektarinokkal, a hátukkal lefelé. Öntsük rá a krém másik felét, rakosgassunk rá ismét nektarinokat a hátukkal lefelé. A tejben feloldjuk a vaníliás cukrot, a babapiskótákat megforgatjuk benne, de nem áztatjuk el, majd a habos gyümölcs tetejére rakosgatjuk szorosan egymás mellé.Hajtsuk rá lazán a fóliát, tegyük hűtőbe legalább 3 órára.
Tálaláskor a kihajlítjuk a fóliát, tálcát szorítunk a formára és gyors mozdulattal felfordítjuk. Szeletekre vágva kínáljuk.
Ez a könnyű nyári desszert készülhet szilvával, őszibarackkal, sárgabarackkal, de nyár elején szép nagy eperszemekkel is.