Hozzávalók:
Elkészítése:
A csicseriborsót a főzés előtti estén beáztatjuk. Másnap az áztatóvizet leöntjük, majd a A csicseriborsót a főzés előtti estén beáztatjuk. Másnap az áztatóvizet leöntjük, majd a babérlevéllel,
a fokhagymával, sóval puhára főzzük. Ha fedő nélkül főzzük, azt sem fogja puffasztani, aki hajlamos rá. Megfőzzük a füstölt libamellet is.
Amikor minden kihűlt, a csicseriborsót összekeverjük az apróra vagdalt zöldségekkel, az újhagymával, ízesítjük az olajjal és az ecettel, s ha készen van, szinte szálasra tépve belekeverjük a libamellet. Akkor jó, ha legalább egy fél, vagy egy napot áll. Kitűnő előétel, de főfogásnak is megteszi.
a fokhagymával, sóval puhára főzzük. Ha fedő nélkül főzzük, azt sem fogja puffasztani, aki hajlamos rá. Megfőzzük a füstölt libamellet is.
Amikor minden kihűlt, a csicseriborsót összekeverjük az apróra vagdalt zöldségekkel, az újhagymával, ízesítjük az olajjal és az ecettel, s ha készen van, szinte szálasra tépve belekeverjük a libamellet. Akkor jó, ha legalább egy fél, vagy egy napot áll. Kitűnő előétel, de főfogásnak is megteszi.
Ha valaki csicseriborsó konzervből készíti az ételt, akkor kevesebb mint egy ra alatt kész lehet.