Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát félbevágom, és szeletelem.
A sonkát, uborkát, paprikát julianne-re vágom. A felszeletelt zöldségeket és a sonkát olajon lepirítom. Sózom, borsozom, hozzáadom a finomra vágott fokhagymát, a kakukkfüvet és kevés citromlevet.
A sajtot felkockázom, majd ha langyos a töltelék, hozzáadom.
A kenyeret megszabadítom a héjától, de úgy, hogy a bele egyben maradjon.
A tojásokat felverem, hozzáadom a finomra vágott petrezselyemzöldet.
A kenyeret belemártom úgy, hogy jól felszívja a tojást, majd lecsepegtetem (egyszerre csak egyet mártok bele, így könnyebb).
Ráhelyezek egy kanál tölteléket, majd egy másik kenyeret szintén tojásba mártok és ráteszem a tetejére. Kissé tenyérrel összenyomom, hogy ne essen szét.
Olajat hevítek serpenyőben, kb. annyit, hogy félig ellepje a töltött kenyeret. Ha elég meleg, mindkét oldalát szép világosra sütjük!