Hozzávalók:
Elkészítése:
A rebarbarát és az almát meghámozzuk, majd kockákra felvágjuk. Egy edénybe tesszük, és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje. Beletesszük a cukrot, majd pár perc alatt puhára főzzük. Ezután leszűrjük, és botmixerrel pépesítjük. Végül teljesen kihűtjük.
A kihűtött masszához keverjük a vaníliás cukrot és a pudingport, majd belecsipkedjük a bodzavirágot.
A előnyújtott leveles tésztát kicsavarjuk, a papírból, majd egyenletesen rákenjük a rebarbarás-pudingos masszát. (Ha nem előnyújtott a leveles tészta, akkor vékonyra nyújtjuk.)
Ezután a papír segítségével óvatosan feltekerjük, mint a bejglit, majd éles késsel kb. 1 cm-re felszeleteljük. Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük kicsit távolabb egymástól a csigákat. (Sütés közben nőni fognak!)
Előmelegített sütőben, magasabb hőmérsékleten (200 fok) szép pirosra sütjük.
Tálalás előtt langyosra hűtjük, majd a tetejét porcukorral megszórva kínáljuk.