Hozzávalók:
Tésztához:
Túrós krém:
Tetejére:
Elkészítése:
Először elkészítjük a túrókrémet, mely nagyon egyszerű: a túrót áttörjük, hozzáadjuk a cukrokat, és félretesszük.
Egy nagy méretű keverőtálba tesszük a tojások sárgáját, a kristálycukrot, és jól elkeverjük. Hozzáadjuk az olajat, a vizet, majd folytatjuk a keverést. Pár perc után beleszitáljuk a lisztet és a kakaóport, végül a sütőport. Összedolgozzuk.
Kemény habbá verjük a fehérjéket, és óvatos mozdulatokkal elvegyítjük a két elegyet, majd elővesszük a sütőpapírral kibélelt tepsinket.
A tészta hozzávalóiból átlagos kakaós masszát kapunk, melyet egy közepes méretű tepsibe (30 x 20) öntünk. Ebbe a masszába belekanalazzuk a túrókrémet folt szerűen, majd 180 fokon megsütjük (30-45 perc, sütő függő).
Ha kihűlt, felverjük a tejszínt (habtejszín esetén a tartósság eléréséhez használjunk habfixálót), majd vizes késsel rákenjük a süti tetejére.
Megkoronázzuk pár félbe vágott földi eperrel, melyet megszórunk szitán keresztül kakaóporral.
Eredeti boci szelet általam továbbfejlesztett változata.