Hozzávalók:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A palacsintatésztához összekeverjük a tojásokat a liszttel, a tejjel, ízesítjük egy pici sóval, borssal és 20 percig állni hagyjuk.
A póréhagymát és a tarját apróra vágjuk, majd az olajat felforrósítjuk és megfuttatjuk rajta a póréhagymát. Rátesszük a paradicsomkonzervet, sóval, borssal, oregánóval ízesítjük, összeforraljuk és levesszük a tűzről.
A szokásos módon palacsintákat sütünk.
A palacsintát megkenjük 3-4 ek. paradicsomos szósszal, sonkát és sajtot szórunk rá, feltekerjük, 4 részre vágjuk és tepsibe állítgatjuk. A többi palacsintát is hasonlóan készítjük el.
Végül a palacsintákra locsoljuk a megmaradt szószt, megszórjuk reszelt sajttal és 20 percig sütőben készre sütjük.