Hozzávalók:
Elkészítése:
A zsíron megdinsztelem a felaprított vöröshagymát, majd ráteszem az áttört, vagy lereszelt fokhagymát.
Hozzákeverem a darált húst és a fűszereket, a megtisztított és apró kockára vágott sárgarépát és zellert.
Megsózom, és fedő alatt 15 percig párolom, majd hozzáadom az apró kockára vágott paradicsomot, felöntöm a borral és sűrített paradicsommal. Ha szükséges sózom, és készre főzöm.
Ezalatt a tésztát enyhén sós vízben kifőzöm, majd leszűröm.
Kiolajozott tepsibe lerakom a tészta felét, ráöntöm a húsos szósz felét. Újra tészta, majd a maradék szósz. Reszelt sajttal megszórom, paradicsom szeletekkel díszítem a tetejét és sütőben 220 -250 fokon addig sütöm, amíg a sajt megpirul a tetején.
Tálalás előtt kicsit pihentetem, majd kockára vágva tálalom.