Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldségeket és a krumplit megtisztítom. A cukkinit és a hagymát karikákra, a gomba fejét négyfelé, a szárát kétfelé vágom. A cukkinit megsózom, vagy ételízesítővel megszórom, és állni hagyom, hogy levet eresszen.
Elkészítem a lisztből, tejjel kevert tojásból, valamint a zsemlemorzsából álló panírt, majd a zöldségeket bepanírozom, és forró olajban nem túl nagy lángon kisütöm.
Közben a krumplit hosszában négyfelé vágom, majd mindegyik részt vékonyra szeletelem. Miután ez megvan, a szeleteket a szélétől majdnem az aljáig bevagdosom, úgy, ahogy a sült szalonnát szoktuk, ettől kicsit legyező formája lesz.
Ezt is forró olajban kisütöm. Közben ahogy a serpenyőből kiszedem, megsózom.
Ovális alakú tálon a krumplit csinosan elhelyezem, köré rakom a rántott zöldségeket.