Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst ízlés szerint kockázzuk fel. A vöröshagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel apróra. A paprikát és a paradicsomot vékonyra szeleteljük fel.
A vajat hevítsük fel, majd adjuk hozzá a felkockázott húst. Kevergetve pár perc alatt kicsit pirítsuk meg, majd szedjük ki a zsiradékból, és tegyük félre.
A visszamaradt zsiradékhoz adjuk hozzá az apróra felvágott vöröshagymát, és pároljuk üvegesre. Amikor már kellően megpárolódott, adjuk hozzá a szintén apróra felvágott fokhagymát, a vékonyra felszeletelt paprikát és paradicsomot, a paradicsompürét, az őrölt köménymagot, a kakukkfüvet, és további 1-2 percig pároljuk.
Ezután tegyük vissza a húst, szórjuk meg a liszttel és a pirospaprikával, majd keverjük alaposan össze. Végül öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízesítsük sóval, őrölt borssal és a leveskockával, tegyük bele a babérlevelet, majd forraljuk fel.
Ezután mérsékeljük a hőfokot, és szép lassan addig főzzük míg a hús félpuha lesz. Ekkor tegyük bele a kockára vágott krumplit, majd addig főzzük, míg a hús és a krumpli teljesen megpuhul.
Tálaláskor az elkészült levest szedjük tányérba, majd ízlés szerint kanalazzuk rá a tejfölt.