Hozzávalók:
Hozzávalók a tésztához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük elektromos habverővel.
Eredetileg habzsákba töltve 4-5 cm-es korongokat nyomunk sütőpapírra, én azonban egyszerűsítettem az elkészítését: muffin formát olajjal kikentem, és minden mélyedés aljába kb. 1 cm-es magasságban tésztát tettem egy kanállal. (Kb. 5 cm a forma átmérője.) Négyszer kellett megismételni, az ötödikbe csupán 4 darabra való tészta maradt.
180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt kisütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A zselatint a langyos vízben beáztatjuk. A többi hozzávalókat kikeverjük, egy folyékony krém lesz, ekkor a zselatint is hozzákeverjük, és betesszük a hűtőbe dermedni.
Habzsákba szedjük, majd az alsó korongokra nyomunk a krémből, a felső korongokat rárakjuk, és a hűtőbe tesszük.