Hozzávalók:
Grill pác:
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítom, és bekenem az összekevert fűszeres páccal, majd a sütésig hűtőbe teszem.
A padlizsánt 1 cm vastag karikára szeletelem, mindkét oldalát megsózva felhasználásig félreteszem.
A cukkinit, a póréhagymát, a lila hagymát és a paprikát azonos nagyságúra aprítom, összekeverem a fokhagymával. Az egészet egy alumínium grill tálcára öntöm, megsózom, meglocsolom olajjal. Egy másik tálcával lefedem, és ha megfelelő a parázs, grill rácsra teszem.
Grill rácsra rakom a fűszeres combokat, és mindkét oldalukat piros ropogósra sütöm. Ha a combok nagyobbak, a forgónál bevágom, hogy könnyebben átsüljenek.
30 perc után leveszem a zöldségekről a fedelet, és úgy sütöm tovább, mintegy 20 percig. Néha belekavarok, de nem baj, ha kicsit lepirul.
A padlizsánok levét lecsöpögtetem, megkenem a hústól visszamaradt fűszeres olajjal, és kb. 20 perc alatt mindkét oldalát megsütöm.