Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojások fehérjét a cukorral habbá verjük, majd belekeverjük a tojások sárgáját és a sütőporral, kakaóporral elkevert lisztet, végül az étolajat.
A tésztát elfelezzük és egy 24×39 cm-es tepsiben 2 lapot sütünk 180 fokra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt.
Az egyik vaníliás pudingport 10 dkg porcukor és 1 cs vaníliás cukorral 3 dl tejben felfőzzük és langyosan belekeverünk 12,5 dkg vajat, majd kihűtjük.
A cappuccinoport langyos vízben feloldjuk, majd hozzáöntünk 2,5 dl tejet, a maradék cukrokat, pudingport belekevrjük és felfőzzük. Még langyosan hozzákeverjük a vajat és kihűtjük.
A krémeket egyenként kihabosítjuk, majd betöltjük a tésztát.
Az első lapra kenjük a cappuccinos krémet, befedjük a másik lappal és a vaníliás krémet rákenjük. Fésűs habkártyával vagy villával díszítjük. Hűtőbe tesszük pár órára.
Szeletelés előtt meghintjük kakaóporral.