Hozzávalók:
Elkészítése:
A kekszet daráljuk le, vagy tegyük egy zacskóba, és a sodrófával törjük össze morzsalékosra. A csokoládét és a földimogyorót éles késsel vágjuk fel apró darabokra.
Ezután tegyük egy tálba az összes hozzávalót, majd gyúrjuk alaposan össze. (Ha túl lágy lenne a massza, akkor tegyünk hozzá még egy tk keményítőt).
Az összegyúrt masszát ezután tegyük be a hűtőbe 1-2 órára, hogy kellően megkeményedjen, könnyen formázható legyen, és az ízek is kellően összeérjenek.
Pihentetés után a masszát vegyük ki a hűtőből, majd formáljunk belőle gombócokat.
A tortabevonó csokoládét vízfürdő fölött olvasszuk fel, majd vonjuk be vele a golyókat. Ezután helyezzük rácsra, és hagyjuk hogy a csokoládé teljesen megszáradjon.
Az elkészült golyókat kb. két hétig tárolhatjuk a hűtőben jól zárható dobozban. Kb. 12 db lesz ebből a mennyiségből.