Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat sózzuk be, és szórjuk meg ízlés szerint őrölt borssal, majd hagyjuk egy kicsit állni.
A sütőtököt és a krumplit pucoljuk meg, és ízlés szerint kockázzuk fel, majd szórjuk meg sóval és őrölt borssal.
Egy tepsibe tegyük egymás mellé a befűszerezett csirkecombokat, majd tegyük köré a felkockázott sütőtököt és krumplit.
Ezután szórjuk köré a fokhagymagerezdeket (nem kell megpucolni), tegyünk rá ízlés szerint kakukkfű ágat (megszórhatjuk szárított kakukkfűvel is) és babérlevelet, majd öntsük alá a bort. (Bor helyett önthetünk alá 1,5 db víz és egy fél citrom levének a keverékét.)
A vajat olvasszuk fel, majd kenjük le vele a csirkecombokat. A maradék olvasztott vajat csorgassuk rá a zöldségekre. Ezután fedjük le egy fóliával.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten pároljuk kb. 45 percig. Ezután vegyük le a fóliát, majd helyezzük vissza a sütőbe, és süssük szép pirosra.
Tálaláskor a ropogósra sült csirkecombokat a párolt zöldségekkel kínáljuk.