Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyagombóc leves recept

Burgonyagombóc leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    A levesalaphoz:

    • 2 ek olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 petrezselyemgyökér
    • 2 répa
    • pirospaprika

    A burgonyagombócokhoz:

    • 25 dkg főtt áttört burgonya
    • 2 ek liszt
    • 1 ek búzadara
    • 2 ek olaj
    • apróra vágott zöldpetrezselyem
    • bors
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    Az olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket, megszórjuk pirospaprikával, sózzuk és felengedjük vízzel.

    A burgonyagombóc hozzávalóiból tésztát gyúrunk és kis gombócokat formázunk belőle.

    Amikor a zöldségek csaknem készre főttek, a gombócokat is a levesbe tesszük, amikor feljönnek a tetejére, akkor kész.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá