Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Árvácska leves recept

Árvácska leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 3 ek olaj
    • 1 vöröshagyma
    • zellerzöld (vagy petrezselyemzöld)
    • 2 mk fűszerpaprika

    Cérna metélt

    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt (amennyit felvesz)

    Elkészítése:

    Pörkölt alapot készítek: a hagymát megdinsztelem az olajon, 2 mk fűszerpaprikát teszek rá, 2 liter vízzel felöntöm, sózom, és zellerzöldet teszek bele.

    1 tojásból, és annyi lisztből, amennyit a tojás felvesz tésztát gyúrok, vékonyra kinyújtom, és cérnametéltre vágom. A tésztát a leveshez adom, és addig főzöm, míg megfő.

    A Árvácska leves kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 27 kcal
    Fehérje: 1 g
    Szénhidrát: 2 g
    Zsír: 2 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá