Tangó szelet recept
Galéria (5)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
12 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Tészta:
- 76 dkg liszt
- 4 dkg vaníliás pudingpor (=1 csomag)
- 40 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
- 1,5 dl tej
Krém:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1,2 liter tej
- 16 dkg vaníliás pudingpor (=4 csomag)
Tetejére:
- Gömbölyű babapiskóta
- 15 dkg tortabevonó + 5 ek olaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk és 10 perc alatt, 150 fokon, hőlégkeveréssel, tepsi hátulján 3 lapot sütünk belőle.
A margarint a porcukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a felfőzött, majd kihűtött pudinghoz.
A lapok közé és a tetejére is kenünk krémet.
Sorban rátesszük a babapiskótát és leöntjük a csoki és olaj keverékével.
Hűtőben 1 napig pihentetjük szeletelés előtt.
A tepsi mérete:
30×35 cm
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.