Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kecskeméti rakott palacsinta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 8db. édes palacsinta
    • 30 dkg baracklekvár
    • 1 dl kecskeméti barackpálinka
    • 15 dkg darált dió
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • 1 ek porcukor

    Elkészítése:

    A barackdzsemet elkeverjük a pálinkával. Kivajazott tűzálló tálba rátegezzük a palacsintákat, Úgy-hogy minden palacsinta  tetejét megkenjük lekvárral, és megszórjuk dióval.

    A tetejére üres palacsinta kerüljön. Sütőbe téve átmelegítjük, majd kivéve kenjük be cukorral ízesített tojáshabbal.  Visszatéve a sütőbe addig süssük, míg a tojáshab megszilárdul, és kissé karamelizálódik.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá