Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Joghurt és müzli diéta – Peter Jackson is ezzel fogyott

Dátum: 2014-06-27 / Írta: Budai István / Látták: 7762 /

Peter Jackson a neves filmrendező forgatókönyvíró, leginkább a Gyűrűk ura által vált ismerté. Ő is küszködött súlyproblémákkal, de megtalálta a megoldást, a joghurt és müzli diéta mellett döntött, aminek alkalmazásával hamar meg lehet szabadulni pár kilótól.

A diéta lényege

A diéta lényege nagyon egyszerű, müzlit és joghurtot kell fogyasztani. Ezek kalóriaszegény élelmiszerek, így a fogyás garantált. A joghurt remek hatással van a szervezetre, mivel remek kalcium forrás és vitaminokkal is tele van. A müzli pedig biztosítja a szervezet számára szükséges rostokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. Ennek köszönhetően nem csak megszabadulhatunk pár kilótól, de a szervezetünket is salaktalaníthatjuk és feltölthetjük vitaminokkal.

Ne alkalmazzuk túl sokáig

Mivel a müzli és a joghurt egy idő után nagyon unalmassá válik és nem biztosít a szervezet számára hosszútávon elegendő vitaminforrást, 3-5 napnál tovább ne alkalmazzuk ezt a diétát. Amerikában sokan „hóbort” diétának nevezik, mivel semmilyen tudományos háttér nem áll mögötte, a gyors fogyás a nagy mértékű kalóriacsökkentésnek az eredménye. Ettől függetlenül működőképes módszer. A szervezetünknek kifejezetten jót tesz, ha pár napig nem fogyasztunk húst és lisztes ételeket, így a felgyülemlett salakanyagok kiürülhetnek.

 

Figyeljünk a folyadékbevitelre

Arra figyeljünk, hogy napi 2 liter folyadékot mindenképpen megigyunk. A müzlik közül pedig ne azokat válasszuk amelyek tele vannak hozzáadott cukorral, mert akkor az eredmény nem lesz olyan látványos. 3-5 nap alatt méregteleníthetjük a szervezetünket, ennek köszönhetően az emésztésünk is jobb lesz. Néhány felesleges kilótól pedig egyszerűen megszabadulhatunk ha szeretjük a müzlit és a joghurtot.

Mozogni, mozogni, mozogni!

A mozgással minden diéta esetén fokozhatjuk az eredményeket, így napi fél óra kocogás, kerékpározás jót tehet. Ha nagyobb súlyfeleslegtől szeretnénk megszabadulni, akkor nem ez az ideális választás. Ez egy könnyen betartható diétának számít, mivel nem kell éheztetnünk magunkat, ehetünk amikor szeretnénk, de a fogyasztható ételek

Szólj hozzá

Ajánlott cikkek