Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Januári receptverseny: Villámgyors receptek

Dátum: 2015-01-05 / Írta: Budai István / Látták: 39770 /

Ígéretünkhöz híven, elindítjuk 2015 legelső receptversenyét! A verseny most egy kicsit különleges lesz, hiszen nem vesz rajta részt minden beküldött recept, kizárólag azok, amelyek fél óránál rövidebb idő alatt készülnek el! :) Kötényeket felkötni, irány a konyha! Legyen a Te recepted a legjobb!  • Nyeremény:

  Az első és legfontosabb pont a nyeremény. Ezúttal a nyertes dönti el, hogy mit szeretne nyerni, ugyanis a fődíj egy 20.000 forintos vásárlási utalvány, amit a SütniFőzni.hu webáruházban vásárolhat le!

   A játék időtartama:

  A játék időtartama 2015.01.05-2015.01.31, az eredményhirdetés február 3.-kán, kedden lesz a Receptneked.hu facebook oldalán. A nyertest természetesen e-mail-ben is értesítjük.

  A játékban résztvevő receptek:

  A játékban csak azok, az érthetően megfogalmazott, a magyar helyesírás szabályainak megfelelő receptek vehetnek rész, amelyek a játék időtartama alatt érkeznek, az elkészítési idejük maximum 30 perc, és amelyhez a játékos legalább 800×600-as felbontású, saját készítésű, lehetőleg fekvő tájolású, nem homályos fotót mellékel.

  Zsűrizési szempontok:

  A zsűrizésnél figyelembe vesszük a recept ötletességét, egyediségét, valamint a tálalás és a fotó minőségét.

  A zsűri tagjai:

  Pécsi-Kincses Regina (gasztroblogger)

  Tóth Tamásné Detti (gasztroblogger)

  Budai István (Receptneked.hu)

  Hol kell receptet küldeni?

  Csak azokkal a receptekkel lehet nevezni a játékba, amit a Receptneked.hu oldalon elhelyezett receptküldő űrlap segítségével tölt fel a játékos.

  Recept küldéshez, kattints ide! 

  Szólj hozzá

  Ajánlott cikkek