Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hogyan érhető el 10 kg fogyás gyorsan?

Dátum: 2014-07-31 / Írta: dietamegoldasok.hu / Látták: 26661 /

10 kg fogyás gyorsan, nem lehetetlen feladat. Ha tudatosan, előre átgondoltan építjük fel a diétás tervünket, és még mozogni is hajlandóak vagyunk, akkor igenis lehetséges elérni a 10 kilogrammos súlycsökkenést, nagyon rövid idő alatt.

Természetesen nem 1 hetet kell adnunk a szervezetünknek a felhalmozott zsír eltüntetésére, de ha reális célokat tűzünk ki magunk elé, akkor igenis véghez vihető a dolog.

Először is válassz egy olyan diétát magadnak, amelyet könnyen be tudsz tartani. Például egy 1400-1500 kalóriás fogyókúrás tervet, koplalás nélkül is lehet teljesíteni, ha az elfogyasztott ételeket okosan választjuk ki.

Úgy állítsuk össze a menüsort, hogy az minden fontos tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot tartalmazzon, azonban a szénhidrátok mennyiségére fordítsunk külön figyelmet. Igyekezzünk olyan ételeket enni, amelyek komplex szénhidrátokban bővelkednek. Összetett szénhidrátot tartalmaz például az édesburgonya és a zabpehely is. Ezek nehezebben emészthetőek, így tovább érezzük magunkat tőlük jóllakottnak.

Az egészséges ételek fogyasztása mellett, sportoljunk rendszeresen. Már napi 30-60 perc testmozgás is elősegíti a fogyásunk gyorsulását. Itt nem kell feltétlen a futásra gondolni, néha egy óra laza séta is csodákat tud tenni.

Ezzel a diétás életmóddal a 10 kg fogyás gyorsan és egészségesen érhető el, éhezés, önsanyargatás, és különösebb megerőltetés nélkül.

Szólj hozzá

Ajánlott cikkek