Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Drasztikus fogyás, citrom segítségével

Dátum: 2014-05-31 / Írta: dietamegoldasok.hu / Látták: 54073 /

A drasztikus testsúlycsökkentő módszerek elvégzése csakis azoknak ajánlott, akik teljesen egészségesek. A gyors fogyás ugyanis eléggé megviseli a szervezetet. Ha Te egészséges vagy és jól bírod a szigorú diétákat, akkor a citromkúrát Neked találták ki!

A citrom nagyon egészséges, rengeteg C-vitamint tartalmaz, így nemcsak a fogyásban lehet hű társunk, hanem az immunrendszerünket is kiválóan erősíti. A közhiedelemmel ellentétben a citrom nem savasítja el a szervezetünket. Lúgosító hatása van, és mint tudjuk, a lúgosítás rendkívül fontos egy diéta során. Emellett méregtelenítő és testsúlycsökkentő hatása is kiemelkedő. a citromkúra ideje 3 hét.

Ezt tavasszal és ősszel érdemes elvégezni, ugyanis ilyenkor a leghatásosabb, méregtelenítés szempontjából. Mindig frissen facsart citromlevet fogyasszunk, a bolti, üveges, tartósítószerekkel telerakott leveket ne használjuk a diéta során.

A kúra első napján éhgyomorra kell elfogyasztani egy citrom levét.

A második napon már ebéd előtt is igyunk belőle, a harmadik napon pedig már reggeli, ebéd és vacsora előtt is fogyasszuk el egy citrom levét.

A negyedik nap reggelén már 2 citrom levét kell meginni, és a napok előre haladtával mindig eggyel növelni kell a mennyiséget. Fontos, hogy napi 9 citrom levénél ne fogyasszunk többet. A kúra végére 5-9 kilogramm súlyfelesleget is leadhatunk.

Szólj hozzá

Ajánlott cikkek