Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

A 7 legfinomabb ünnepi aprósütemény

Dátum: 2017-04-12 / Írta: Budai István / Látták: 31302 /

Nincs húsvét aprósüti nélkül! Vegyük hát elő a nagyi féltett szakácskönyvét és lessünk ki belőle egy pár szuper receptet!



  • 1 . Lekváros virágok

    lekvarosviragok

    Hozzávalók:

    1. 50 dkg finomliszt
    2. 30 dkg margarin
    3. 175 gr tejföl
    4. 2 tojás sárgája
    5. Kb 30 dkg házi baracklekvár
    6. 7 dkg olvasztott margarin

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    2. Vaníliás kifli

    vaniliaskifli

    Hozzávalók:

    1. 32 dkg liszt
    2. 25 dkg margarin
    3. 8 dkg cukor
    4. 2 tasak vaníliás cukor
    5. 2 db tojássárgája

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    3. Diócska

    diocska

    Hozzávalók:

    1. 40 dkg liszt
    2. 15 dkg darált dió
    3. 15 dkg porcukor
    4. 25 dkg margarin
    5. 3 dl tej
    6. 1 tasak vaníliás pudingpor
    7. 15 dkg margarin
    8. 10 dkg porcukor
    9. 5 dkg darált dió

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    4. Boszorkány pogácsa

    boszorkany

    Hozzávalók:

    1. 30 dkg liszt
    2. 1 kk sütőpor
    3. 10 dkg porcukor
    4. 1 csipet só
    5. 1 tasak vaníliás cukor
    6. 1 kezeletlen citrom reszelt héja
    7. 1 nagyobb tojás sárgája
    8. 20 dkg margarin

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    5. Mandulamag

    mandulamag

    Hozzávalók:

    1. 40 dkg liszt
    2. 25 dkg margarin
    3. 15 dkg darált törökmogyoró/dió
    4. 15 dkg porcukor
    5. 2 ek cukrozatlan kakaópor
    6. 3 dl tej
    7. 1 tasak vaníliás puding
    8. 15 dkg margarin
    9. 10 dkg porcukor
    10. 0,5 üvegcse zöld mandulaaroma

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    6. Apró zserbó

    aprozserbo

    Hozzávalók:

    1. 30 dkg liszt
    2. 1 csipet só
    3. 15 dkg porcukor
    4. 1 tasak vaníliás cukor
    5. 20 dkg margarin
    6. 7 dkg darált dió
    7. 2 púpos ek sárgabarcklekvár

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    7. Morgós csúcs

    morgoscsucs

    Hozzávalók:

    1. 8 dkg margarin
    2. 10 dkg darált háztartási keksz
    3. 20 dkg darált dió
    4. 30 dkg porcukor
    5. 4 dkg keserű kakaópor
    6. kb. 0,5 dl tej
    7. kristálycukor
    8. 10 dkg margarin
    9. 25 dkg fagyasztott gesztenye massza
    10. 5 dkg porcukor
    11. 15 dkg darált háztartási keksz
    12. egy kevés rum

    A recept ide kattintva folytatódik >>>

    Szólj hozzá

    Ajánlott cikkek