Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tévhitek

7 étel, amiről eddig azt hitted, hogy egészséges

Mostanában egészségesen táplálkozol? Lehet, hogy csak azt hiszed! Képzeld el, hogy nem kis ellenszenvet érezve eszed sorra az egészségesnek mondott ételeket, mikor kiderül, hogy minden elszántságod hiába volt, mert valójában nem is egészségesek. Tovább olvasom »

Mi legyen a vasárnapi ebéd? – 6 szuper recept ötlet

Nem tudod még mi legyen az ebéd? Van 4 főétel receptünk, plusz ráadásnak 2 szuper sütink! :) Tovább olvasom »

Tévhitek a konyhában

Sok háztartási legenda kering, de az összes közül talán a konyhára vonatkozó hitek és tévhitek a legelterjedtebbek. Minden háziasszony fel tudna sorolni legalább 3-4 olyan hiedelmet a főzéssel vagy konyhai tevékenységekkel kapcsolatban, amit még édes Tovább olvasom »

Kell félni az aromáktól?

Az aromák olyan íz és/vagy illatanyagok, amelyek segítségével az ember azonosít egy élelmiszert, vagy annak alkotóelemét. Az étkezés alapvető fontosságú vonása, előfeltétele az aroma észlelése: az illat az étvágy megteremtésében, az íz pedig annak fe Tovább olvasom »

Tényleg olcsóbb a német Pick szalámi?

A tegnapi Pick szalámis cikkhez nagyon sok hozzászólás érkezett, miszerint olcsóbb Németországban a termék, mint itthon. Ez egy picit hihetetlennek tűnt, így utána jártunk a dolognak. Meglepő eredmény született. Tovább olvasom »

Tényleg veszélyes a mikró?

Időről időre felbukkan egy pár cikk a mikró sütő ártalmairól. Egyesek szerint elpusztítja az ételekben található vitaminokat, mások a rák kockázatát látják benne, de vajon tényleg veszélyes? Tovább olvasom »

Egészséges a mangalica?

A fogyasztók általában úgy találkoznak a mangalicával, mintha valamiféle életelixír lenne. Mindenki az egekig magasztalja alacsony koleszterin szintje és kedvező zsírösszetétele miatt, ám ezeknek csak töredéke igaz. Érdemes egyáltalán mangalicát fogy Tovább olvasom »