Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Diéta

Mit főzzek a héten? – 7 fantasztikus nyári recept!

Nincs ötleted mit főzz? Itt megtalálod a kedvenced! Tovább olvasom »

Ezeket tedd a salátába, ha fogyni szeretnél!

A saláta alapvetően különböző zöldségekből tevődik össze, így önmagában mindenképpen fogyókúrás ételnek mondható. Azonban különböző öntetekkel és nem éppen belevaló összetevőkkel ezt a fogyasztó hatását teljesen tönkretehetjük. Viszont arra is van le Tovább olvasom »

9+1 fogyókúrás sütemény

Fogyókúrás sütemények kompromisszumok nélkül? Lehetséges! Összegyűjtöttük a legfinomabb diétás süteményeket, hogy Neked már csak válogatni kelljen! Tovább olvasom »

Nem is létezik az ételallergia?

Egyre több tudományos kutatás igazolja, hogy az ételallergia divatjelenséggé lett, és sokkal több ember tartja allergiásnak magát, mint amennyien valójában azok. Tovább olvasom »

Finoman fűszerezve: fahéjdiéta

Bizony a fahéj, mint fűszer eléggé beskatulyázott helyet foglal el hazánkban és a magyar konyhában egyaránt. A tejbegríz tetejére és az almáspitébe használt barna pornak nem tulajdonítunk több hatást, mint a különféle édes ételek ízének kiemelését, p Tovább olvasom »

Hatékony fogyás eper-diétával!

A diéta alapját a nyár első gyümölcse, a mindenki által kedvelt eper adja. Ez a gyümölcs már a látványával is jobb kedvre derít, megkóstolva pedig olyan, mint egy darabka napfény. Aprócska bogyója számtalan, a testünk számára igen hasznos tápanyagot Tovább olvasom »

Gyorstalpaló görög módra: 3 napos görögdinnyekúra

Természetesen a bemutatásra kerülő étrendnek semmi köze a görögökhöz – ahogy a görögdinnyének sem – csak a poén kedvéért lett az a cím, ami. A görögdinnye közismerten rendkívül hasznos gyümölcsünk, amely nem csak a fogyókúrázóknak, hanem a méregtelen Tovább olvasom »

Vékony személyiség vagy? Dr. Amen diétája

Ez az étrend nem tartozik azok közé, amelyek az ember egyedi tulajdonságait figyelmen kívül hagyva, merev külső szabályok alapján dolgoznak és kívánnak mindenkit egyformán lefogyasztani. Ezek az általánosító diéták is lehetnek sikeresek, de mindig ak Tovább olvasom »

Északi- vagy dán diéta

A diéta – hasonlóan a mediterrán diétához – a nemzeti étrendek csoportjába tartozik. Nincs benne semmi különösebb „truváj” első sorban az északi országokban rendelkezésre álló élelmiszerekre épít, amelyek friss állapotban és minél kímélőbb eljárás ut Tovább olvasom »