Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

A hét bloggere

A hét bloggere: Hortobágyi Anna

Ezen a héten Hortobágyi Annát, a Kakukkfű blog szerzőjét ismerhetitek meg! Tovább olvasom »

A hét bloggere: Kiss Andrea

1.Kérlek, mutatkozz be pár szóban az olvasóknak. Kiss Andrea vagyok, a Mrs. Lipton konyhája blogot írom. Budapesten élek a párommal, akivel közel 7 éve vagyunk együtt. Képző- és Iparművészeti iskolát végeztem, így most a gasztrofotózásban és „foodsty Tovább olvasom »

A hét bloggere: Kovácsné Visi Barbara

Ezen a héten szép hosszúra sikerült a hét bloggere rovatunk! Ismerjétek meg Barbit, aki 9 nagyszerű recepttel és egy tuti fogyókúrás tippel mutatkozik be nektek!  Tovább olvasom »

A hét bloggere: Kalmár Erzsébet

1. Kérlek, mutatkozz be röviden az olvasóknak. Kalmár Erzsébet vagyok, de sokan trollanyuként ismernek, Norvégiában élek skót férjemmel és 3 gyermekemmel. Kertészmérnökként végeztem, de nem dolgozom a szakmámban. 2. Miért pont ezt a nevet választotta Tovább olvasom »

A hét bloggere: Nagy Adrienn (Moha konyha)

Kérlek mutatkozz be pár szóban! Nagy Adrienn vagyok a Moha Konyha blog írója. Férjemmel, három gyerekünkkel és egy aprócska kutyával élünk együtt. Mióta vezetsz blogot és mi motivált abban, hogy belevágj? Nagymamámtól tanultam főzni-sütni, kislánykor Tovább olvasom »

A hét bloggere: Csánk Györgyi (Csak, mert szeretem)

1. Kérlek, mutatkozz be pár szóban az olvasóknak. Sziasztok! Csánk Györgyi vagyok a Csak, mert szeretem blog szerzője, amit álnéven, Kovács Jankaként kezdtem el írni. Igaz időközben kiderült, hogy én állok e név mögött, de nem változtattam meg, mert Tovább olvasom »

A hét bloggere: Szofika

1. Kérlek mutatkozz be pár szóban! A blogvilágban Szofika vagyok, azon kívül pedig Judit, bár már a családom, kollégáim is egyre inkább Szofinak hívnak. Idegenvezetőként dolgozom, idén nyáron betöltöm a XXX.-et. Kecskeméten éldegélünk az én Z-mmel. 2 Tovább olvasom »

A hét bloggere: Koska Brigitta (Koskacukor)

1. Kérlek, mutatkozz be pár szóban az olvasóknak. Sziasztok, Koska Brigitta vagyok. Makón élek, a hagyma városában. Párommal évek óta együtt vagyunk, és most már két éve együtt is élünk. Eredeti szakmámat tekintve közgazdász vagyok, de ezen a terület Tovább olvasom »

A hét bloggere: Illéskrisz

1. Kérlek mutatkozz be pár szóban. Hogy ki vagyok én? Egy legszebb korát élő háziasszony, két gyermekes anyuka, szerető társ és a konyhában egy roppant lelkiismeretes szakácsnő. Érden élek a kis családommal és pár négylábú kedvenccel egy kertes csalá Tovább olvasom »