Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes-spárgás csirkecomb recept

Tejszínes-spárgás csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 8 db csirke felsőcomb
    • 60 dkg fehér spárga
    • 6 közepes újhagyma
    • 3 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
    • 20 dkg sajt
    • só ízlés szerint
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 1 dl víz

    Elkészítése:

    Csirkecombot megmossuk, ízlés szerint megsózzuk, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk. A fokhagymát rázúzzuk, aláöntjük a vizet, majd fóliával letakarjuk és kb 40 percig sütjük.

    Spárgát megmetéljük, sós vízben félig megfőzzük.

    Olajon megpároljuk a lecsöpögtetett spárgát és a felkarikázott hagymát a zöldjével együtt.

    Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belereszeljük a sajt felét felöntjük a tejszínnel és addig főzzük amíg besűrűsödik.

    Fóliát eltávolítjuk, ráöntjük a húsra a tejszínes spárgát, megszórjuk a maradék reszelt sajttal és készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek