Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes-sajtos szószban sült csirkecombok recept

Tejszínes-sajtos szószban sült csirkecombok
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • fejenként 1 csirkecomb
    • 6 dl tejszín
    • 20 dkg sajt

    Elkészítése:

    A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt és megsózzuk őket.

    A tejszínt elkeverjük 15 dkg reszelt sajttal.

    Egy hőálló edény aljára teszünk a sajttal elkevert tejszínből, rátesszük a combokat, aminek a tetejére kenjük a maradék tejszínt. Letakarjuk szorosan alufóliával és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb 40 percre.

    Levesszük az alufóliát, ráreszeljük a maradék sajtot és 220 fokra visszatesszük pár percre (amíg a sajt szép színt kap).

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek