Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes csirkecomb recept

Tejszínes csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább


  • Hozzávalók:

    • 8 egész csirkecomb
    • 6 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
    • 1 csomag kockázott bacon szalonna (45 dkg)
    • 7 ek ketchup
    • só (ízlés szerint)
    • bors (ízlés szerint)
    • 25 dkg füstölt sajt

    Elkészítése:

    A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, majd alaposan megmossuk és besózzuk.

    Egy tálba beleöntjük a főzőtejszínt, a bacon szalonnát, a ketchupot, a 15 dkg reszelt sajtot, a sót és a borsot. Az egészet jól összekeverjük.

    Egy agyagtál aljára tesszük először a 4 csirkecombot, majd erre ráöntjük a tejszínes massza felét. Utána rátesszük a másik 4 csirkecombot, és ráöntjük a maradék tejszínes masszát. 10 dkg reszelt sajttal megszórjuk a tetejét, aztán rátesszük a tál fedelét, és már mehet is be a sütőbe.

    200 fokon kb. 2 órát sütjük.

    Jó étvágyat kívánok!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek