Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zserbó sütés nélkül recept

Zserbó sütés nélkül
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább


  • Hozzávalók:

    • 10 dkg kókuszreszelék
    • 15 dkg darált dió
    • 15 dkg durvára darált, pirított mogyoró
    • 17 dkg magozott datolya (20 dkg maggal együtt)
    • 2 ek házi baracklekvár

    A tetejére:

    • 10 dkg steviával édesített GM étcsoki (vagy sima tejcsoki)
    • 1 ek (szőlőmag)olaj

    Elkészítése:

    A kimagozott datolyát késes aprítóban ledaráljuk, tálba öntjük és a többi hozzávalót is belekeverjük, hozzáadjuk a lekvárt is és alaposan összegyúrjuk. Lekvárból nekem 2 púpos evőkanálnyi kellett, ezt lehet látni, hogy mennyi kell.

    A masszának formázhatónak kell lenni, amit egy kb 20*25 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodunk.

    Egy tálca segítségével megfordítjuk, majd bevonjuk a tetejét vízgőz felett felolvasztott csokival, amibe belekeverjük előtte az olajat.

    18 szelet lett belőle.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek