Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Eper alagút recept

Eper alagút
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 1 nagy csomag hosszúkás babapiskóta
    • 8 dl tej
    • 2 csomag eper ízű pudingpor
    • 20 dkg cukor
    • 25 dkg eper

    Elkészítése:

    A pudingport a cukorral elkeverjük, és folyamatosan hozzáadjuk a tejet. Csomómentesre keverjük, majd folyamatosan kevergetve megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.

    Miután a puding kihűlt, folpackkal bélelt gyümölcskenyér formába öntünk egy keveset. Erre ráhelyezünk egy sor babapiskótát. Ezt a folyamatot még kétszer megismételjük. Az utolsó sornál a pudingra összedarabolt epret teszünk. Miután megtelt a forma, hagyjuk a benne lévő süteményt fél órát dermedni.

    Ezután kiborítjuk egy tányérra, bevonjuk a megmaradt krémmel, és felszeletelt eperrel díszítjük.

    Az eper alagút kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 188 kcal
    Fehérje: 4 g
    Szénhidrát: 37 g
    Zsír: 3 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek