Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lecsós, sült oldalas recept

Lecsós, sült oldalas
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 1 kg húsos oldalas
    • só, majoránna
    • 1 üveg házi vagy bolti lecsó
    • sütőzacskó

    Elkészítése:

    Az oldalast feldaraboljuk, majd beletesszük a zacskóba, sózzuk, hozzáadjuk a majorránnát és a lecsót, a száját összefogjuk és alaposan összerázzuk.

    Egy tepsibe tesszük, a zacskót megszurkáljuk néhány helyen és betoljuk a meleg, 180 fokos sütőben.

    Kb 30-40 perc alatt puhára sütjük, ekkor levágjuk róla a zacskót és szép pirosra sütjük a húst.

    Rizzsel, petrezselymes krumplival, esetleg tarhonyával is tálalhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek