Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kocsonya recept

Kocsonya
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
  • Hozzávalók:

    • 1 sertés csülök
    • 2 sertésfül
    • 1 sertés farok
    • 2 egész sertés köröm
    • 1 kisebb füstölt hús
    • 3-4 fej vöröshagyma
    • kb. 2 fej fokhagyma
    • 2 szál sárgarépa
    • 1 szál petrezselyemgyökér
    • csípős hegyes erős paprika és édes ízlés szerint
    • 2 babérlevél
    • szemes bors, só

    Tálalásnál:

    • pirospaprika

    Elkészítése: A húsokat egy nagy fazékban feltesszük a tűzhelyre,felöntjük vízzel. Felforraljuk ,leszedjük a habját ezután beletesszük a zöldségeket, fűszereket. Lassú tűzön addig főzzük míg a hús le nem válik a csontról.
    Kiszedjük külön a húsokat, zöldségeket. A húsokból kiszedjük a csontokat és tálakba szétosztjuk, mi a zöldségekből csak a fokhagymát tesszük bele a tányérokba, a zöldségeket én meg szoktam enni. A levet leszűrjük és rámerjük a húsokra Dermedés után megszórjuk pirospaprikával.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek