Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ausztrál mustáros szelet recept

Ausztrál mustáros szelet
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertéscomb
    • 30 dkg spagetti tészta
    • 2 ek mustár
    • 2 ek liszt
    • 1 kis doboz tejföl
    • 6 ek olaj
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 1 ek pirospaprika
    • 3 db paradicsom
    • 3 db fehér paprika

    Elkészítés:

    A húst szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Az olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. A visszamaradt olajban az apróra vágott hagymát, paradicsomot, paprikát megsütjük, megszórjuk pirospaprikával.

    Visszahelyezzük a hússzeleteket, sózzuk s felöntjük vízzel (épp, hogy ellepje a húsokat). Amikor már puha a hús, a tejfölt elkeverjük a liszttel, a mustárral, s ezt a keveréket ráöntjük a húsra. Még egyszer fölforraljuk az ételt, s a kifőzött spagetti tésztával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek