Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Liba

Ha elsősorban a fehér húsokat kedveli, és nem szívesen fogyasztana rendszeresen marhát vagy sertést, viszont a csirkét már unja, hiszen legtöbbször azt készít, süssön ma libát! A fiatal liba húsa porhanyós, az idősebb, hízott liba már szálasabb, de megfelelő technikával porhanyóssá teheti ezt is. Válasszon receptjeink közül valami igazi finomságot ebédre!

ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide

Recept szűrés ételallergiásoknak
Bogrács Botmixer, turmix Főzőlap Hűtő Kenyérsütő Mikró Sütő
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint
Cukormentes Diétás Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes
Szűrés aktiválása


  • Legfrissebb cikkek

    10 sütés nélküli, krémes finomság fél órán belül

    Tíz kiváló recept, amivel túlélhető a kánikula.

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.07.24.

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    7 nyári cukkinis egytálétel, amit te is azonnal el akarsz készíteni

    7 imádnivaló recept, amit a nyáron ki kell próbálnod!

    Tovább olvasom »

    Nagymama régi sütijei: 13 kihagyhatatlan recepttel

    A nagyi sütije mindig különleges élmény, semmihez sem fogható, hiszen minde

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.07.20. csütörtök

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    13 gyors 30 perces fogás csirkemellből

    Ne tölts túl sok időt a forró konyhában!

    Tovább olvasom »