Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pörkölt, tokány, pecsenye

A pörkölt módra elkészített borsos tokány a magyar konyha egyik legősibb húsétele, a XIX. századtól kezdve pedig az egyik legkedveltebb klasszikus étel. A csíkokra vágott húsból készült tokány alapvetően abban különbözik a sima pörkölttől, hogy borssal és nem paprikával fűszerezik, illetve pirított hagyma nélkül készítik. Húsimádó családjának főzzön sertés- vagy marhatokányt ebédre!

ételallergia és elkészítés eszköze szerinti szűréshez kattints ide

Recept szűrés ételallergiásoknak
Bogrács Botmixer, turmix Főzőlap Hűtő Kenyérsütő Mikró Sütő
Recept szűrés elkészítés eszköze szerint
Cukormentes Diétás Gluténmentes Tejmentes Tojásmentes
Szűrés aktiválása


  • Legfrissebb cikkek

    7 nyári cukkinis egytálétel, amit te is azonnal el akarsz készíteni

    7 imádnivaló recept, amit a nyáron ki kell próbálnod!

    Tovább olvasom »

    Nagymama régi sütijei: 13 kihagyhatatlan recepttel

    A nagyi sütije mindig különleges élmény, semmihez sem fogható, hiszen minde

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.07.20. csütörtök

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    13 gyors 30 perces fogás csirkemellből

    Ne tölts túl sok időt a forró konyhában!

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.07.19. szerda

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »

    Mit főzzek ma? 2017.07.18. kedd

    Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé

    Tovább olvasom »