Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes, gombás hús recept

Tejszínes, gombás hús
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább


  • Hozzávalók:

    • 1 egész csirke vagy pulykamell
    • 0,5 kg gomba
    • 3 gerezd fokhagyma
    • 1 kk kakukkfű
    • 1 kk bazsalikom
    • 5 dkg zsír
    • 2 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
    • 1 mk pirospaprika
    • só ízlés szerint

    Elkészítése:

    A csíkokra vágott húst a felolvasztott zsíron megpirítjuk a szeletelt gombával, közben hozzáadjuk a zúzott fokgaymát, ízlés szerint fűszerezzük és felöntjük kb 1,5 dl vízzel, majd puhára főzzük.

    Amikor a hús megpuhult, akkor hozzáadjuk a tejszínt és jól beforraljuk.

    Ízlés szerint tálalható tésztával és rizzsel, vagy ki mit szeret.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek